Allmänt

Gestaltad livsmiljö – konferens i Göteborg 20 nov

Vi arbetar vidare i utredningen. Första nationella konferensen i Malmö är klar, nästa blir i Göteborg 20 nov 12:30 till ca 16:30.

Platsen blir Världskulturmuseet.

Inbjudan går ut via alla kanaler vi får fatt på men bjud gärna med de vi inte alltid når.

Hoppas på stort deltagande och även ett aktivt auditorium. Vi behöver göra en gemensam spaning och få ett bud på hur den framtid ser ut som vi skall möta.

Började dagen med ett möte med kulturminister, kändes som en fin start på veckan, mötte ett stort engagemang och det bådar gott. Se bild i Instagramflödet nedan.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar till "Gestaltad livsmiljö – konferens i Göteborg 20 nov"

  1. Elin Andersson skriver:

    Nämen! Det här hade jag verkligen velat delta i! Var konferensen öppen för allmänheten? Varför har man inte gått ut med mer information? Det finns massa intresseorganisationer beträffande stadsutveckling i Göteborg och jag upplever inte att information nått ut till nämnda. Själv är jag student vid Göteborgs Universitet hade verkligen velat delta. Tycker att alla skall vara välkommen för insyn i ert arbete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>